Почитувани клиенти,

Ви благодариме што ја посетивте нашата страница која е од информативен карактер и воедно би сакале да Ве потсетиме дека Балнеум.дооел од Скопје, со своето постоење од 1997 година на нашиот пазар секогаш со гордост Ви ги претставува брендовите од врвен европски квалитет, како што се: ROCA, GROHE, NOVELLINI, LAUFEN, ZOOM, BONOMINI, THERMOMAT, INDA, LINEA BETA и др.

Roca,

Како светски лидер во дефинирање на нашите бањи, а секако и репер за квалитет и дизајн ширум светот, во моментов активно присутен на 135 пазари и со тенденција за натамошно проширување и достапност до секого. Во процесот на континуиран развој, Roca е длабоко посветена на своите производи во кој сите сетила се судираат kaj секој нивни производ одделно. Како лидер во светот на санитарната опрема со својата широка палета на производи, лесно се прилагодува на навиките на потрошувачите и нуди инзворедно прилагодливи решенија за сите нас, како функција, дизајн и квалитет. Од 1999 година членки во Roca групацијата се Laufen, Inker, Jika i Fayans, а сите дистрибуирани на пазарот на Ex Jugoslavija преку Inker Hrvatska.

Grohe,

Уживање во искуството, бањата која сега е наменета како место за повлекување од динамичното темпо низ денот е вашата оаза за релаксирање, но без производите на Grohe истата нема да биде целосна. Палетата на Grohe spa програмот Ве покануваме да ја погледнете на нашата web страна заедно со останатите производи од врвен квалитет и да го одберете најдоброто.

Novellini,

Италијански производ на дизајнерски чисти прегради за туш кади, кади и хидромасажни системи кој континуирано се развива за да го понуди максимумот во својот сектор.

Со референтна листа на завидно ниво и опремени комерцијални, јавни, административни, резиденцијални и индивидуални објекти како во Скопје така и низ цела Македонија, Ве покануваме да не посетите во нашиот салон каде ќе ни претставува голема чест да Ви го понудиме најдоброто решение за Вашиот простор.

Со почит
Мијовски Ѓорѓи